Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Zagorce do suza nasmijala registracija na jednom BMW-u: 'Sad nam je sve jasno'

Foto: Čitatelj portala Zagorje.com


U subotu navečer jedna se vesela ekipa iz Zagorja uputila u Zagreb u izlazak, a veselje i smijeh do suza, kako su nam rekli, dočekao ih je već na Zagrebačkoj aveniji, dok su se vozili prema centru grada. Kako su nam ispričali, nasmijala ih je registracijska oznaka na jednom BMW-u.

-Vozili smo se po Zagrebačkoj iz Jankomira prema centru i vidjeli smo jednog BMW-a kako se, iako je bila dosta velika gužva, vrlo uspješno i vješto probija i prebacuje iz trake u traku. Odmah nam je upalo u oči da je riječ o BMW-u M5, pa nam je to dodatno privuklo pažnju. I onda kad smo stali na jednom semaforu, par metara ispred nas, ali u susjednoj traci, na istom je semaforu stao i taj BMW. I kad smo vidjeli tablicu, skoro smo umrli od smijeha. Suze su nam tekle i to dobrih pola sata. Ma cijelu noć smo se svako malo smijali tome - ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Kako se vidi na fotografijama, riječ o vozilu karlovačkih registarskih oznaka (KA), a vlasnik BMW-a očito je već kod registracije vozila bio svjestan da će često 'žuriti' pa je pojašnjenje svoje brže vožnje odlučio javno objasniti i obznaniti ni manje, ni više nego upravo na registracijskoj pločici, na koju je umjesto uobičajenih brojeva i dva slova na kraju, dao napisati SNIIIIM. Dakako, samo hrvatski grb dijeli karlovačku oznaku KA i dodatak SNIIIIM, tako da je sasvim razumljiva poruka.

-Ma svakakvih se naručenih 'posebnih' tablica može vidjeti, ali ova nas je uistinu nasmijala do suza. Obično su na takvim tablicama neki 'egotriperski' napisi, ali ovaj lik je očito vrlo inteligentan i duhovit. Barem nama. Mi smo se baš nasmijali. Ako ništa drugo, sad nam je barem sve jasno. Sad znamo zašto je žurio - uz smijeh nam je komentirao naš čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Uostalom, pogledajte sami:

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook