Prethodni članak
Sljedeći članak

Ella Dvornik otkrila: Tata mi je govorio - drogiraj se, pij, ali nemoj jednu stvar


Foto: Instagram

Ella Dvornik je s Leonom Paraminski i Duškom Ćurlićem bila gošća humanitarnog talk-showa Ženska priča Marijane Perinić koji se održao u zagrebačkom Saxu. Ella, Leona i Duško roditelji su djevojčica te su pred publikom govorili o svojim iskustvima.

Publiku je zanimalo kako se djeca gostiju nose s činjenicom da su im roditelji poznate osobe, a Ella je odgovorila kroz svoje iskustvo djeteta poznate osobe.

Kaže da ju je osnažilo odrastanje uz Dinu Dvornika, unatoč tome što je bilo i neugodnih situacija i komentara. Smatra i da djeci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na profesiju roditelja. "Voljela bih im utankati neke vrijednosti koje, nećete vjerovati, moj tata je meni utankao. Meni je tata rekao - drogiraj se, pij, šta god oćeš radi, samo nemoj pušit cigarete. Jedino što ja sad radim je - pušim cigarete", rekla je.

Ella je, između ostalog, otkrila da je uvijek mislila da će biti mama sinova. "Sada, nakon dvije kćeri, ne mogu zamisliti da sam majka dječaka", rekla je, prenosi Index.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook