Prethodni članak
Sljedeći članak

„Uz autentičnu scenografiju Starog sela Kumrovec, naše manifestacije na otvorenom pravi su mamac za posjetitelje“

Kako situacija s pandemijom COVID-a 19 polako jenjava, u Općini Kumrovec u 2022. godini u planu su tradicionalne manifestacije na otvorenome. Od otvaranja sezone, utrke WRC-a u travnju pa sve do Božićno-novogodišnjeg koncerta, posjetitelje očekuje bogat i raznovrstan program


Kumrovec ima puno aduta zahvaljujući kojima iz godine u godinu privlači velik broj domaćih i stranih turista. – Uz autentičnu scenografiju Starog sela Kumrovec, naše manifestacije na otvorenom pravi su mamac za posjetitelje.

Ove godine velike manifestacije u organizaciji Općine Kumrovec započinjemo sa spektakularnim WRC Croatia koji će se održati 24. travnja, iza toga slijedi nam Dan Mladosti kojeg ćemo obilježiti 28. svibnja, dok će nogometni turnir „Boris Mutić“ biti 25. lipnja. Eko, etno, fletno festival Kumrovec planiramo od 18. do 21. kolovoza, a odmah iza toga dolazi nam Zagorska svadba 3. rujna. Od 8. do 10. rujna ponovno slijedi oktanski spektakl 11. Rally Kumrovec-Zagorska Sela, a s jeseni na vratima veselimo se Martinju v Kumrovcu.

Dane Općine Kumrovec proslavit ćemo od 24. do 26. studenog, a adventsko vrijeme obilježit ćemo Božićno-novogodišnjim koncertom 18. prosinca – najavila je predstojeće manifestacije vanjska suradnica u Općini Kumrovec Danijela Lončar. Manifestacije u Kumrovcu dio su kulture i tradicije, a svaka od njih daje posjetiteljima doživljaj kumrovečkog kraja koji spaja tradiciju i moderno. – Učvršćivanje našega položaja „Najpoznatijeg sela na svijetu!“, koje proizlazi iz činjenice da je tu rođena jedna od najpoznatijih ličnosti 20. stoljeća, dokazujemo prema brojnosti posjetitelja i zainteresiranosti za naše manifestacije. Naša najvažnija promocija je da su nam posjetitelji zadovoljni, da prenose svoje doživljaje i vraćaju nam se. Dođite i budite dio naše priče! – poziva sve posjetitelje Danijela Lončar. 

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook