Prethodni članak
Sljedeći članak

U tijeku je uređenje igrališta Dječjeg vrtića Jaglac u Kumrovcu

Kumrovečki mališani vesele se novim spravama


Općina Kumrovec i dalje brine za svoje najmlađe stanovnike pa je tako za potrebe Dječjeg vrtića „Jaglac“ ovih dana stigla nova sprava za igru:

– Igralište uz vrtić namjeravali smo urediti već i ranijih godina, no uvijek je nedostajalo sredstava da bi se to realiziralo. Ove godine osigurali smo sredstva iz našeg proračuna za tu svrhu, maknute su neke stare sprave i nabavljena je nova, sa svim atestima proizvođača Kova d.o.o. Njihovi su majstori spravu i postavili. To je prva od nekoliko sprava koje će mališanima donijeti razbibrigu i veselu igru u novom dječjem igralištu kako bi ono bilo jednako lijepo, funkcionalno i moderno kao i sam Dječji vrtić „Jaglac“ – izvijestio je načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt.

Prva postavljena sprava koštala je 42.000,00 kuna, a ovisno o financijskim mogućnostima Općina namjerava kupiti još dvije sprave:

– U dječjem vrtiću Jaglac u Kumrovcu uvijek je veselo i živahno, ali ovih dana posebno jer je započeo projekt rekonstrukcije dječjeg igrališta. Trenutno je u postupku rekonstrukcije postavljena jedna sprava, a do proljeća će biti postavljene još dvije. Veselimo se našem novom igralištu – nadovezala se ravnateljica vrtića Jelena Bašić.

Vrijednost projekta rekonstrukcije  je 120.000,00 kn, a završetak radova planira se do proljeća 2022. godine.

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook