Prethodni članak
Sljedeći članak

[RASPISAN NATJEČAJ] Mislite da neki Kumrovčan ili Kumrovčanka treba dobiti priznanje?

Rok za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja je 07.11.2019

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Općina Kumrovec raspisala je natječaj za javna priznanja koje dodijeljuje za 2019. godinu. 

Javna priznanja općine Kumrovec su Počasni građanin Općine Kumrovec, Nagrada za životno djelo fizičkoj i/ili pravnoj osobi, Plaketa za iznimna postignuća i doprinos Općini Kumrovec, Priznanje fizičkim i pravnim osobama, Zahvalnice fizičkim i pravnim osobama. Dodjela javnih priznanja provodi se na svečanosti uz obilježavanje Dana Općine Kumrovec, 24. studenog.

Javna priznanja dodjeljuju se za postignuća i doprinos od osobitog značenja  za razvitak i ugled Općine Kumrovec, a osobito za naročite uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, zaštite i unapređenja okoliša, sporta, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti, te za poticanje aktivnosti koje su tome usmjerene.

Prijedlog za javna priznanja može dostaviti pravna ili fizička osoba ili grupa građana.

Prijedlog mora biti u pismenoj formi i sadržavati:

Prezime i ime osobe ili organizacije koja se predlaže za dodjelu javnog priznanja,

   za koje se javno priznanje predlaže osoba ili organizacija

    kraći opis zašto se pojedinac ili organizacija predlažu za dodjelu javnog priznanja.

Rok za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja je 07.11.2019. Prijedlozi se dostavljaju u zatvorenoj omotnici na adresu:

Općina Kumrovec

(za dodjelu javnih priznanja)

Ul. Josipa Broza 12, 49295 Kumrovec

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeno je pojačan promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Diračje, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) o...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program