Prethodni članak
Sljedeći članak

Kumrovečki odbojkaši postali županijski prvaci

Sportski i matematički uspjesi kumrovečkih osnovnoškolaca


Učenici OŠ Josipa Broza iz Kumrovca (dječaci 5. i 6. razred)  osvojili su 1.mjesto na Županijskom natjecanju iz odbojke i tako postali županijski prvaci. 

Prvake Županije čine:Bezjak Karlo, Geršak Emil, Ilovar Nikola, Preglej Mihael, Regvat Marko, Banjšak Dominik, Fiket Roko i Vid Maček. Natjecanje je održano u četvrtak u Bedekovčini. Dječaci će 11.5. sudjelovati na regionalnom natjecanju u Ivancu.

 

Djevojčice 5. i 6. razreda osvojile su izvrsno 2. mjesto u Županiji.Djevojčice koje su sudjelovale su: Bišćan Tea, Džaferi Nika, Pasarić Dorotea, Petrinec Nika, Petruša Ella, Šeliga Patricija, Cingulin Valentina, Dugonjivec Dorotea, Podhraški Lanna i Zgorelec Melani.

Mentor koji ih je pripremao je Dario Zagvozda koji niže uspjehe u većini sportskih natjecanja te je od ove školske godine promoviran u učitelja savjetnika.

Učenici OŠ Josipa Broza iz Kumrovca sudjelovali su i na međunarodnom matematičkom natjecanju Klokan bez granica. Oni najbolji ušli u 10% najboljih u svojim kategorijama te osvojili i nagrade, a njihova imena su:Nina Bišćan, 3. r, Alojz Tituš Dončić, 3.r, Amalija Bat, 5.r,  Mihael Preglej, 6 r. i Josip Brundić , 8.r.Mentorice su učiteljica matematike Snježana Dečman te učiteljice razredne nastave Martina Blažićko Vuković i Marina Sušec.

 

(dž)

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook