Prethodni članak
Sljedeći članak

Glazbena poslastica u Kumrovcu: Izvedite se na valentinovski koncert


S veseljem najavljujemo još jedan koncert u Kumrovcu, točnije u Kulturno-društvenom domu na stadionu u Razvoru.

Nakon Džo Maračića Makija koji je oduševio brojnu publiku u prosincu, na pozornicu povodom Valentinova u subotu, 17. 2. stižu Rajko Suhodolčan i Barbara Suhodolčan Vrbički te grupa Happiness.

Barbara Suhodolčan (Zagreb, 1992.), hrvatska koncertna i operna pjevačica (sopran); kći je autora, glazbenika i glazbenog producenta Rajka Suhodolčana. Rajko, jedan je od utemeljitelja (voditelj i producent) legendarnog Kvarteta Gubec ( Krapina, 2004.), koji je 2007. godine imao tri nominacije za glazbenu nagradu Porin u tri kategorije
narodne glazbe, a i osvojio Porina za najbolji album folklorne glazbe (Ak sem ti srčeko ranil) u 2006. godini. To je bio prvi zagorski Porin otkako postoji ta nagrada.

Karte za koncert povodom Valentinova mogu se kupiti u Općini Kumrovec, suvenirnici Muzeja Staro selo Kumrovec ili putem entrio.hr.

 – Ovakvim događanjima želimo upotpuniti kulturni život Kumrovca, ali i maksimalno iskoristiti naš kulturno-društveni dom koji ima kapacitet primiti do 400 ljudi – pozivaju na koncert organizatori.

 

 

 

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook