Prethodni članak
Sljedeći članak

BRAVO! Košarkaši i odbojkaši OŠ Josipa Broza Kumrovec pobjednici na Županijskom natjecanju


Još jedan veliki sportski uspjeh za Osnovnu školu Josipa Broza Kumrovec i to u odbojci i košarci na Županijskim natjecanjima s kojeg izlaze kao pobjednici, uz predstavljanje Krapinsko - zagorske županije u Poreču na državnom natjecanju. Danas su obje ekipe bile na prijemu kod načelnika Općine Kumrovec koji im je čestitao na rezultatima.

- Iznimna nam je čast primiti vas kao županijske prvake u odbojci i košarci. Naime, naša Osnovna škola uvijek je bila poznata po sportskim rezultatima, drago mi je i ponosni smo na vašem rezultatu koje vas vodi na državno natjecanje u Poreču. Moramo zahvaliti i vašem profesoru tjelesnog odgoja Dariu Zagvozdi, na oba rezultata, koji vas odlično vodi i trenira, imate rad, red i disciplinu koju vam je usadio kao odličan profesor. Tu vam sigurno nije kraj, da ćete na državnim prvenstvima u Poreču, u odbojci i košarci, ostvariti odlične rezultate. Vi ste za nas već pobjednici, jer ste ostvarili odličan rezultat. Mi ćemo to i popratiti s nagradama, ali i pomoći s opremom i dresovima, kako biste mogli što bolje prezentirati Osnovnu školu Josipa Broza Kumrovec, ali i općinu Kumrovec. Hvala vam još jednom na svemu, vi ste primjer da se sportom i izvanškolskim aktivnostima treba baviti, sport je zdrav i uči disciplinu. Ostanite takvi, a mi ćemo vas uvijek pratiti kao institucija. Sretno dečki - poručio je kumrovečki načelnik Robert Šplajt, dok je profesor Dario Zagvozda izjavio:

- Dečki su jako talentirani, svake godine postavimo si ciljeve. Imamo jako talentiranu generaciju, dva razreda što se rijetko događa. Čestitam im, nastaviti ćemo vježbati. Čekaju nas teška natjecanja, a nadamo se da će nas ždrijeb pomaziti. Dečki su nam u ime obje momčadi zahvalili te rekli kako su igrali kao ekipa, imali su dodatne sate treninga. Na državnom se nadaju da će proći skupinu, a dalje će vidjeti.

Uz načelnika i obje ekipe bila je i ravnateljica Osnovne škole Josipa Broza Kumrovec koja je kazala:

- Zaključak svega ovoga je da smo iznimno ponosni na momčadi i profesora. Trud, zalaganje i motiviranost dovela ih je do toga da su postali Županijski prvaci u košarci i odbojci. Samo timskim radom, požrtvovnošću i na neki način čak i svoje slobodno vrijeme su koristili da treniraju. Pokazali su veliko srce i radost nama u školi. Cijela naša škola odiše veseljem, a oni su za nas već pobjednici. Samim odlaskom na državno natjecanje pokazali su uspjeh. Očekujemo da pokažu da su ekipa, da znaju komunicirati i uspostavljati dobre odnose s drugim ekipama, odigraju „fair-play“ utakmice. Zahvaljujem još jednom profesoru, asistentu, roditeljima i vama, uz čestitke od srca svima!“
Košarkašku momčad čine: Mateo Škvorc, Emil Geršak, Rok Dežmar, Vid Maček, Karlo Bezjak, Luka Iveković, Fran Iveković, David Aržek, Mihael Preglej, Petar Županić, asistent Silvio Balija, trener i profesor Dario Zagvozda.
Odbojkašku momčad čine: Marko Fistrić, Vid Maček, David Aržek, Dominik Banjšak, Emil Geršak, Karlo Bezjak, Rok Dežmar, Mateo Škvorc, Fran Iveković, Luka Iveković, Mihael Preglej, asistent Silvio Balija, trener i profesor Dario Zagvozda.

Sretno odbojkaškoj i košarkaškoj momčadi na državnom natjecanju!

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook