Prethodni članak
Sljedeći članak

Vitalna Paulina (98) već više od 35 godina dolazi na rehabilitaciju u Krapinske Toplice


Vitalna 98-godišnjakinja, Paulina Podhraški iz Huma na Sutli, najvjernija je i najdugovječnija pacijentica Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, u koju već više od 35 godina redovito dolazi na rehabilitaciju i to na stacionarnu, što znači da je tijekom rehabilitacije i smještena u bolnici.

Naravno da je kroz gotovo četiri desetljeća otpratila u mirovinu i brojne topličke fizioterapeute i liječnike te je postala i svojevrsna 'enciklopedija' razvoja bolnice u Krapinskim Toplicama, kao i rehabilitacijskih metoda i tehnologije.

Bez sumnje da je sve to čini i vrlo zanimljivom sugovornicom i samom vodstvu bolnice, stoga ju je u svom uredu primio i ravnatelj Danijel Javorić Barić.

- U Uredu ravnatelja ugostili smo našu najdugovječniju pacijenticu, gospođu Paulinu Podhraški iz Huma na Sutli. Gospođa Paulina rođena je 1926. godine, a u našu Bolnicu dolazi na stacionarnu medicinsku rehabilitaciju već duže od 35 godina. Obradovao nas je susret s vitalnom gospođom Paulinom koja u svojoj 98. godini života zrači pozitivnom energijom i veseljem. Želimo joj puno zdravlja i još puno terapija u našoj bolnici - kažu iz bolnice.

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook