Prethodni članak
Sljedeći članak

Kod Krapinskih Toplica nađen mrtav muškarac. Susjedi: 'Televizor je bil prevrnut'


Foto: Zagorje.com/Ilustracija/Arhiva

U ponedjeljak navečer je u Klokovcu, naselju u općini Krapinske Toplice, u jednoj obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo muške osobe, doznaje Zagorje.com.

Kako su nam ispričali mještani, riječ je o 85-godišnjem muškarcu koji je u toj kući živio sam.

– Bil je jako vitalan za svoje godine. Hranil je perad, održaval dvorište. Djeca ne žive s njim, ali ga redovito, baš svaki vikend posjećuju i pomažu mu kaj god treba. Zadnji put je viđen u subotu, a kak je jučer bil ponedjeljak, susedi su se zabrinuli jer ga nije bilo, a vrata su bila zaključana. Susedi su rekli da su videli da je televizor bil prevrnut. Oni su i zvali policiju koja je došla i pozvala vatrogasce da provale u kuću. I onda su ga našli mrtvog. To vam je bilo sinoć negde između 9 i 10 sati navečer – ispričao nam je jedan od mještana.

Iz PU krapinsko – zagorske su za Zagorje.com danas potvrdili informaciju kako je u kući u Klokovcu pronađeno mrtvo tijelo muške osobe rođene 1937. godine te su na naš upit odgovorili kako nema nikakve sumnje u kazneno djelo, već da je utvrđeno kako je smrt nastupila prirodnim putem, i to negdje između 12. i 14. kolovoza.

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook