Prethodni članak
Sljedeći članak

Toplice do medalje

Odbojka, mlađe kadetkinje – Prvenstvo varaždinske županije


U iščekivanju nastavka natjecanja u odbojkaškim ligama varaždinske županije, a u kojima sudjeluju i dvije zagorske ekipe, odbojkašice Toplica su u varaždinskoj Areni odigrale jedan zanimljiv turnir – Prvenstvo varaždinske županije za mlađe kadetkinje.

Podsjećamo, kako KZŽ nema savez, Toplice i Bedex igraju lige kao svojevrsni 'gosti' u susjednoj županiji. Tako su se Toplice prijavile i na ovo Prvenstvo i odigrale turnir, na kojem su još sudjelovale ekipe Ivanec, Cratis Varaždin i Ludbreg. U prvoj utakmici Ivance je sa 2:0 (8, 16) svladao Toplice, no potom su Toplice dobile Ludbreg sa 2:1 (-22, 13, 13). U zadnjoj utakmici turnira za Toplice, Cratis Varaždin slavio je sa 2:0 (17, 12). Tako su na koncu Toplice osvojile treće mjesto o brončane medalje.

Za Toplice su igrale: Nea Herceg, Ema Markuš, Erin Juranić, Dora Boršić, Mia Vrančić, Vievienne Reister, Victoria Reister i Korina Sinković, trener Robert Halapir. Valja naglasiti da je Toplicama nedostajalo nekoliko igračica zbog viroze. Ligaška natjecanja seniorki i mlađih kategorija nastavljaju se u veljači. 

 

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook