Prethodni članak
Sljedeći članak

Nesuglasice u Konjščini zbog odgađanja koncerta Marka Vukesa


Nesuglasice u Konjščini izazvao je koncert Marka Vukesa, odnosno činjenica da je koncert odgođen dva puta zbog loših vremenskih prilika.

Predsjednica Općinskog vijeća, Ines Debelić, na Facebooku je objavila kritiku, posebice zato što je koncert unaprijed plaćen.

Marko Vukes obratio se priopćenjem te ustvrdio da je koncert dvaput otkazan iz opravdanih razloga.
-Oba puta su bili razlozi nepovoljni vremenski uvjeti. Kada nas je iznenadilo loše najavljeno vrijeme i za drugi datum, u zajedničkom dogovoru smo zakazali treći – napisao je Vukes.

Koncert je najprije najavljen za 4. kolovoza 2023.., nakon čega je datum održavanja pomaknut na 2. prosinca.
-Nevremena su tada bila tolikih razmjera da je u mnogim mjestima bio obustavljen i promet i bilo otežano kretanje, te opcija održavanja koncerta i u dvorani (u sigurnijim uvjetima) nije bila tog trenutka dobra, jer ljudi ne bi bili u mogućnosti isto događanje posjetiti. Međutim, jako sam žalostan da se ova situacija koristi kao dobar temelj nečije klevete i koliko sam razumio, dobar temelj za pribiranje političkih poena preko mog imena – istaknuo je Vukes.
Dodao je da je Ines Frčko Debelić javno objavila video kojim pobuđuje sumnje na račun njegovog benda, suradnika i njega kao izvođača, poručivši da je njegov posao glazba te da se politikom nikada nije bavio.

Najnoviji datum održavanja koncerta je 14. veljače ove godine, a trebao bi se održati u Domu kulture u Konjščini.
-Ukoliko se iz nekog razloga koncert 14.veljače ne održi, javno objavljujem da se sav prihod vraća u proračun Općine Konjščina – zaključio je Marko Vukes.

Još članaka iz "Konjščina"

Facebook