Prethodni članak
Sljedeći članak

Izabrane najljepše mame Hrvatske: Lentu ponijela i jedna mama iz Zagorja


U subotu navečer završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, a Najljepša Mama Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina je Daisy Osmičević (Vinkovci) . Titulu Najljepše Mame Hrvatske Dijamant ponijela je Mihaela Gregec (Sisak) , dok je u novoj kategoriji Najljepša Mama Hrvatske Platinum okrunjena Ljubica Jahoda (Split).


Uz tri krune, dodijeljeno je ukupno šest lenti, a jedn od njih, stigla je i u Zagorje, točnije u Konjščinu.

NMH elegantnost – Valentina Ivković (Zagreb)

NMH osobnost – Marijana Trinajstić (Rijeka)

NMH fotogeničnost – Anđela Vukšić (Šibenik)

NMH stil – Antonija Mijić (Split)

NMH glamour – Vahdela Vlahović (Zagreb)

NMH fashion – Dina Hopek (Konjščina)

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je 4. svibnja u Kući umjetnosti Arsen, a osmočlani žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Šibenika, Dino Karađole direktor Turističke zajednice Grada Šibenika, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Iva Loparić Kontekt, vlasnica licence Miss Hrvatske, Snježana Radev, modna dizajnerica i vlasnica brenda 'Brokat', Iva Dobrić, regionalna voditeljica prodaje trgovina Muller te Roni Lepej, glumac i casting direktor birali su između 14 finalistica.

Tijekom programa održana je i modna revija ''Žena'' brenda Brokat, a sve za humanitarnu svrhu. Naime, dvije haljine stavljene su na aukciju, a novcem prikupljenim od aukcije bit će kupljene slikovnice 'Nešto ćeš lijepo sanjati' šibenske anesteziologinje dr. Danći Mihovilčević. Slikovnice će biti donirane šibenskoj i varaždinskoj bolnici kako bi djeci olakšale pripremu za operacije i sami boravak u bolnici.

-Zahvalni smo svima što nas podržavaju i prate, svakoj mami koja se odlučila prijaviti i svim partnerima koji hodaju ukorak s nama na našem putu. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj velikoj obitelji – zaključila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

Finalistice su od četvrtka 2. svibnja boravile u Šibeniku gdje su uživale u pomno pripremljenom programu od strane tima NMH, kao i njihovih partnera.

Još članaka iz "Konjščina"

Facebook