Prethodni članak
Sljedeći članak

HPD Gradina Konjščina održala redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu


Jedno od najaktivnijih društava u Općini Konjščina, Hrvatsko planinarsko društvo Gradina Konjščina, u Kulturno i turističko-informativnom centru Konjščina održalo je redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu.

Na skupštini je, između ostalog, podnesen Financijski izvještaj, kao i Izvještaj o radu Društva u 2023. godini te planovi za 2024. godinu. Nakon službenog dijela, uslijedilo je neformalno druženje između članova Udruge i gostiju.

Da se radi o vrlo aktivnoj Udruzi koja se redovno uključuje u općinske manifestacija istaknula je općinska načelnica Anita Krok, koja je ujedno i pohvalila rad Društva.

- Naše planinarke i planinari i ove godine planiraju mnoge aktivnosti. Svima je već poznata njihova tombola, kao i tradicionalna kestenijada uz kuhani džin i kobasice. Organiziraju različite izlete, osvajaju domaće i strane najviše točke. Radi se o jednoj od naših najaktivnijih udruga, uz višestoljetnu tradiciju i postojanje - rekla je načelnica Krok te istaknula kako sve to ne bi bilo moguće bez složne ekipe unutar Udruge.

- Ekipa u Udruzi je složna, okupljaju velik broj članova, ne samo iz naše općine, nego i van granica općine. Hvala im što se redovno uključuju u općinske manifestacije, a njihov rad će Općina Konjščina i dalje podupirati – poručila je načelnica.

 

Još članaka iz "Konjščina"

Facebook