Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Max Sever (9) oduševio J.R. Augusta: 'On ima talent koji bih ja htio da imam, a nemam'


Kulturni centar Klanjec nije nimalo slučajno odabrao baš J.R. August za otvaranje svog prvog izdanja Klanjec ART Festa, programa koji promovira urbanu kulturu i umjetnost i sasvim sigurno nije nimalo pogriješio! 

Jedan od najboljih i najuvjerljivijih domaćih kantautora, sa svojom sjajnom ekipom mladih glazbenika, oduševio je prošle subote klanječku publiku u parku kod Kuće Klajn.Bilo je to sat i pol čiste umjetnosti jednog vrhunskog mladog autora.

Koncert je okupio one uistinu prave ljubitelje dobre glazbe i to svih generacija, ali bilo je iznimno lijepo vidjeti puno mladih lica, a posebno učenike Nikole Vranića iz klanječke škole. Odlično raspoložen pri kraju koncerta predstavio je i novu, malu glazbenu zvijezdu Maxa Severa, devetogodišnjeg beatboxera iznimnog talenta s kojim je izveo jedan spontani jam na sveopće oduševljenje publike. 

- On ima talent koji bih ja htio da imam, a nemam. On će se sad prvi put predstaviti - najavio je J.R. August, a onda je krenuo spontani jam koji će vas oduševiti i izuti iz cipela!

Video pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook