Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjec ART Fest: Koncert SOBA 9


Klanjec ART Fest nastavlja se ovaj petak 14. 6. koncertom mladog, ali već nagrađivanog i vrlo perspektivnog zagrebačkog pop-rock-funk-punk sastava SOBA 9 u parku kod Kina Martin.

Pitate se tko je SOBA 9? Prije nekoliko godina u studentskoj sobi broj 9 u Zagrebu okupilo se nekoliko kreativnih klinaca koji dijele ljubav prema glazbi. Tijekom zamornih studentskih satova opuštali su se uz jaming i tako je nastao bend pod istim imenom. Ovaj tjedan objavili su i svoj prvi singl i video spot "Kako ćemo, kamo i kud?",  plesnu i energičnu pjesmu koja najbolje opisuje ovaj bend koji samo čeka da eksplodira i pretvori se u pravu senzaciju. Njihov prvi singl krasi zarazna melodija uz funk prizvuk, a odličan tekst opisuje jednu ludu večer u životu mladih, piše SoundGuardian, nezavisni glazbeni portal.

Članovi banda su Karlo Gajšak, gitara (inače Tuhljan koji je još kao klinac plesao u dvorskim plesovima klanječkoga KUD-a , a koje je pokrenula i dugo vremena vodila njegova mama Dragica Gajšak), Maria Jović, vokal i violina (Klanjčane je oduševila svojom violinom na zadnjem božićnom koncertu u Klanjcu!), Marko Jurišić, bas gitara i Roko Prpa, bubnjevi.

Početak koncerta: 21,00 sat

ULAZ SLOBODAN!

Klanjec ART fest podupiru Ministarstvo kulture i medija, Krapinsko-zagorska županija i Grad Klanjec pa su za posjetitelje i sudionike radionica svi programi besplatni.

 

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook