Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljetni GFUK u Klanjcu ‒ glazbena predstava ''Kaj je ljubav“


U idiličnoj atmosferi Spomen-parka znamenitih Klanjčana gostuje ZGK “Komedija” i Kulturna udruga GFUK s predstavom „Kaj je ljubav“ Adama Končića, člana Komedijina glumačkog ansambla, već dugi niz godina poznajemo kao vrhunskog interpreta kabaretskih formi. Sviraju: Petar Haluza, violina, Vinko Grubešić, violončelo, Alan Dović, gitara i Tomislav Parmać, klavir.

Kaj je ljubav je koncertno-poetski cabaret u kojem vam Adam Končić govori o muško ženskim odnosima, a u malim štiklecima zazvonit će tu često, kao što i očekujemo od našeg zagorskog glumca, prelepi naš kaj. Očekuju vas i nove autorske pjesme u izvođenju vrhunskih glazbenika iz orkestra Kazališta Komedija, kao i prerade poznatih hitova.

Glazbene brojeve na kajkavskom jeziku, od kojih su neki poznatiji, a neki tek trebaju afirmaciju, potpisuju autori: Tomislav Goluban, Ivan Mikulić, Krešimir Končevski, Adalbert Turner Juci, Ivan Kovačić, a izvodi ih kvartet akademskih glazbenika orkestra ZGK Komedija.

Kaj je ona za svakog od nas i kaj je ona za celi ovaj lepi svet kaj se tak hitro vrti oko nas. Vu ringišpilu živlenja večno bumo lovili odgovor na to Kaj je ljubav i makar to nigdar ne spoznali, molimo se da nas takne, zavede, zavrti – a bumo imali kuraže ljubiti, ljubiti do kraja.  (Nina Kleflin, dramaturginja Kazališta Komedija)

Četvrtak 29. lipnja od 20,00 sati. Spomen-park znamenitih Klanjčana (staro groblje iza doma zdravlja). Ulaz je slobodan, ulaznica nije potrebna. Sjedećih mjesta bit će dovoljno, a ako želite možete donijeti i svoj stolček ili dekicu. Samo dođite i uz čašu odličnog klanječkog vina, kojim će vas počastiti vinarije sever i petrišić,  uživajte u ovoj predstavi pod zvijezdama.

Ljetna večer za poželjeti.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook