Prethodni članak
Sljedeći članak

Dino Miklaužić nastupit će u Klanjcu u sklopu koncerta grupe TRIO ‘DUO’

  • Dino Miklaužić

    Foto: Screenshoot RTL


Uz Dan žena Grad Klanjec i Kulturni centar Klanjec daruju svim dragim sugrađankama i svim ljubiteljicama, ali i ljubiteljima glazbe, koncertno-poetsku večer „SVIM DIVNIM ŽENAMA“ i to u četvrtak 7. ožujka u 19 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca.

Koncert grupe TRIO ‘DUO’ (Zoran Mišolongin, Mladen Kosovec, Nikola Kristić), a kao specijalni gost večeri zagorski SUPERSTAR DINO MIKLAUŽIĆ!

Besplatne ulaznice moći će se podići od petka u Kulturnom centru Klanjec / Gradskoj knjižnici
Rezervacije na tel. 550 235, 098/ 460247

Zoran Mišolongin, tekstopisac, kantautor, skladatelj, gitarist, vokalni izvođač, producent, autor brojnih hitova domaćih izvođača koji je surađivao s gotovo svim glazbenicima na domaćoj sceni i koji potpisuje Oliveru Jubav moja i Ako potraješ mi ti i Latinove Kad bi tvoji jastuci...

Mladen Kosovec, multiinstrumentalist, skladatelj i aranžer, svira gitaru, harmoniku, klarinet, stalni član ansambla LADO. Sa Zoranom Mišolonginom dio je pratećeg glazbenog orkestra u nastupima Danijele Martinović, Ksenije Erker, ali i drugih izvođača. Otac Martina Kosovca, pobjednika The Voice Hrvatska.

Nikola Kristić, rođeni Slavonac sa stalnom adresom u Stubičkim Toplicama. Dugogodišnji novinar i urednik sportskog, informativnog i glazbenog programa HRT-a. Od 2013. godine, kao autor stihova, prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni, pogotovo na festivalima u Krapini, Pitomači, Zagrebu, Požegi, Županji. Kao član grupe TRIO „DUO” zajedno sa Mišolonginom i Kosovcem, svojom baritonskom obojenošću interpretira svjetski poznate poete, ali i neke od vlastitih autorskih pjesama.

Dino Miklaužić , mladi Humčanin koji nas je prikovao uz televizijske ekrane i zbog kojeg smo nakon svake emisije tipkali brojeve prošlogodišnje RTL-ovog Superstara i koji je za nas pobjednik!
Prije drugog mjesta u Superstaru, bio je hrvatska Zvjezdica, a za nas ipak najvažnije - apsolutni pobjednik dječjeg festivala „Raspjevano sunce“ u organizaciji Društva „Naša djeca“ Klanjec i to 2013. kada je kao učenik prvog razreda izvedbom Oliverove Kad mi dođeš ti i publiku i žiri ostavio bez teksta! Poseban je gost grupe TRIO „DUO” s prvim nastupom u karijeri ovakve vrste...i to u Klanjcu!

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook