Prethodni članak
Sljedeći članak

„Blagdani u gradu“: Napišite pismo sv. Nikoli i donesite ga u subotu na klanječki trg

Jeste li već napisali i poslali pismo svetom Nikoli?


Jeste li već napisali i poslali pismo svetom Nikoli!?? Ako možda niste stigli, napišite pa donesite u subotu 4. prosinca u 17:00 sati na naš Trg Antuna Mihanovića! Sigurni smo da će ga sv. Nikola rado uzeti i do ponedjeljka svakako pročitati, pozivaju organizatori klanječke blagdanske manifestacije.

Ujedno, pozivaju svu djecu da ove subote dođu na malo druženje sa sv. Nikolom, uz prigodni program Dječjeg vrtića "Kesten", a Grad Klanjec pripremio je i male darove za sve one mlađe od 12 godina.

Ujedno će i drugu adventsku svijeću na zajedničkom gradskom vijencu zapaliti mališani iz našeg vrtića sa svojim tetama. Uz topli čaj (i kuhano vino za one malo starije) nastavljaju se ove subote naši tradicionalni "Blagdani u gradu" koji će se ove godine održati isključivo na otvorenom prostoru našega starog trga i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Zato molimo sve naše posjetitelje na predblagdanskim događanjima da budu pažljivi i odgovorni, paze na sebe i na druge, nose maske bez obzira na otvoreni prostor trga, dezinficiraju ruke i vode računa o razmaku među nama. Sigurni smo da nam to neće biti teško i da se ipak veselimo što ćemo imati priliku u ovo predblagdansko vrijeme provesti barem neke trenutke zajedno.


Manifestacija „Blagdani u gradu“ nastavlja se u petak 17. prosinca tradicionalnim Božićnim sajmom od 17 sati, a u 18 sati bit će na trgu božićna priredba Osnovne škole Antuna Mihanovića.
Tradicionalni gradski božićno-novogodišnji koncert ove će se godine po prvi put održati na Trgu Antuna Mihanovića i to u subotu 18. prosinca u 18 sati , a sigurni smo da vrlo lijepi glazbeno-scenski program pripremaju članovi KUD-a „Antun Mihanović“ i njihovi gosti, glazbeni amateri koji su itekako željni nastupa pred svojom publikom.
„Blagdani u gradu“ završit će dočekom Nove godine na Trgu Antuna Mihanovića, a uz domaći glazbenike okupljene u sastavu „Vrijeme vinila“, a zasigurno i još neke naše talentirane sugrađane koji će im se priključiti, bit ćemo zajedno od 22:00 do 24:00 sata.
Program manifestacije organiziraju Grad Klanjec, Kulturni centar Klanjec i Gradska knjižnica.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook