Prethodni članak
Sljedeći članak

'Ljubaf se ne trži' u kinodvorani Huma na Sutli

Ulaz je besplatan


Ove će se nedjelje, 18. lipnja s početkom u 19 sati u kinodvorani Huma na Sutli održati humoristična predstava Humskog amaterskog kazališta pod nazivom „Ljubaf se ne trži“ (autor teksta i režija: Sara Kolar). Ulaz će biti besplatan uz mogućnost dobrovoljnog priloga.

Riječ je o predstavi koja je ove godine kao najbolja predstavljala Krapinsko-zagorsku županiju na 63. festivalu Hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama.

Ova crnohumorna drama na humskom govoru proglašena je najboljom predstavom Krapinsko-zagorske županije, a ovi su je humski glumci odigrali i u Vodicama na državnom festivalu kazališnih amatera. U trajanju od 45 minuta, ova je predstava pravo malo klupko zabave.

Predstava je besplatnog ulaza uz mogućnost dobrovoljnog priloga.

U predstavi glume:
KATARINA AUGUŠTIN - Fatima (Copernica)
ERNEST ŠPILJAK - Krešimir Babić Pl.
LJUBICA ANTONIĆ - Zora Babićeva Pl. (Krešimirova majka)
SARA KOLAR - Agata Špiljak
MELITA HUMSKI - Cvjeta Špiljak (Agatina majka)
BRUNO OČKO - Joža Špiljak (Agatin otac)
KARLO IVIĆ - Jakov Špiljak (Agatin mlađi brat)

Crtica o predstavi:
Da se ljubav ne može kupiti, dobro je poznata stvar. Ni novac, ni blago pa ni sve vradžbine ovog svijeta za ljubav nisu dovoljne. Pa ipak poneka mlada duša, nestrpljivo i pomalo naivno, u traženju sreće i samoga sebe, pada na tom testu. Ali učiti na vlastitim greškama nije grijeh, pa ako smo dovoljno strpljivi, tko zna, možda sreća ipak pronađe put do nas.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook