Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Svečano otvoren Trgocentrov Supercentar i Agrocentar u Humu na Sutli

Moderno uređen Supercentar prostire se na više od 450 kvadratnih metara prodajnog prostora i pruža široku ponudu proizvoda


Trgocentar d.o.o. iz Zaboka danas je kupcima otvorio vrata novog prodajnog centra u Humu na Sutli.

Moderno uređen Supercentar prostire se na više od 450 kvadratnih metara prodajnog prostora i pruža široku ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, iz koje se može izdvojiti ponuda kvalitetnog svježeg mesa s farmi lokalnih proizvođača, proizodi iz vlastite prerade mesa, gastro ponuda, velik izbor pekarskih proizvoda, svježeg voća i povrća te prigodnih božićnih i novogodišnjih poklona.


Radno vrijeme Supercentra je od ponedjeljka do subote od 6.30 do 20 sati te nedjeljom i praznicima od 7 do 13 sati.
Uz Supercentar je otvoren i Agrocentar na preko 90 kvadratnih metara prodajnog prostoras ponudom proizvoda za poljoprivredu, vrt i dom. U Agrocentru članovi vinarskih udrugaostvaruju popust. Radno vrijeme Agrocentra je od ponedjeljka do petak od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.


U skladu s Trgocenrtovom politikom podrške lokalnoj zajednici, prigodom otvorenja Trgocentar je donirao 10.000 kuna Dječjem vrtiću Balončica.

Direktor Trgocentra Darko Bratković zahvalio je na svečanom otvorenju svima koji su doprinijeli otvorenju još jednog Trgocentrovog trgovačkog centra. - Prvenstvo hvala arhitektima na čelu sa Stjepanom Hršakom, predstavnicima tvrtke Ferostilmont kao glavnog izvođača te njihovim kooperantima, djelatnicima županijskih i gradskih službi koji su svojim radom i savjetima uvelike doprinijeli kvalitntnoj realizaciji ovog projekta. Hvala voditelju maloprodaje Branku Benkotiću te svim djelatnicima Trgocentra bez čijeg rada i entuzijazma ovaj Trgocentar zasigurno ne bi danas stajao ovdje – rekao je Bratković.

Direktor je dodao da je ovaj trgovački centar zamišljen kao moderna arhitektonska građevina i izgrađen po svim suvremenim standardima te će kao takav zasigurno biti na veliku korist žiteljima Huma na Sutli i okolnih mjesta još dugi niz godina. - U njemu ćemo se truditi ponuditi svojim kupcima što je više moguće kroz više od 5000 artikala svakodnevne potrošnje, dostupna će im biti i ponuda agroprograma i željezare. Naravno, kao i do sada, svakodnevno ćemo se truditi asortiman nadopunjavati željama i potrebama naših kupaca. Uvjeren sam da će ovaj trgovački centar biti prihvaćen kao mjesto gdje uz ponudu naši kupci dobivaju vrhunsku uslugu jer je naša želja kroz poslovanje upravo takva, da krajnji kupac u konačnici uvijek bude zadovoljan svojim kupovinom – rekao je Bratković.

Načelnik Općine Hum na Sutli Zvonko Jutriša rekao je da je ova priča započela prije 8 godina. - Imali smo dobru posjećenost u našoj općinskoj zgradi gdje je bio dio Trgocentra do sada, odnosno poljoapoteka, i ovdje su bili usmjereni i ljudi iz susjedne Slovenije. Ja se nadam da će to tako i dalje biti, a vjerujem da će ova ponuda široke potrošnje na svakodnevnoj osnovi zadovoljiti standarde Humčana i okolnih naslelja u smislu asortimana roba i cijena i vjerujem da će se ovdje ostvariti jedna prava konkurencija na relaciji Konzuma na kojeg smo do sada svi navikli i sada Trgocentra te susjednih slovenskih trgovina. Ako budu dobri uvjeti, a vjerujemo da budu, šanse su na strani Trgocentra – rekao je Jutriša, te zahvalio i u ime Općine na poklon bonu koji je uručen Dječjem vrtiću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook