Prethodni članak
Sljedeći članak

Balončica upisuje djecu za novu pedagošku godinu

Dječji vrtić Balončica Hum na Sutli, prema Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga objavio je oglas za upis djece u dječji vrtić za pedagošku godinu 2020./2021.


Dječji vrtić Balončica Hum na Sutli, prema Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga objavio je oglas za upis djece u dječji vrtić za pedagošku godinu 2020./2021. Zahtjev za upis djeteta podnosi se do 29. svibnja isključivo putem pošte. Obrazac zahtjev za upis djeteta u dječji vrtić Balončica s uputama može se preuzeti s web stranice dječjeg vrtića www.djecji-vrtic-baloncica.hr.

Uz osnovnu dokumentaciju potrebno je priložiti i dokumente kojima se dokazuju činjenice bitne za ostvarivanje prednosti kod upisa. U slučaju kada vrtić primi više zahtjeva roditelja za smještaj djece nego što su njegovi kapaciteti, prednost pri upisu ostvaruje se prema pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Balončica Hum na Sutli. Djeca s područja drugih općina i gradova mogu se upisati u Dječji vrtić Balončica samo ako nije popunjen kapacitet vrtića, uz plaćanje pune ekonomske cijene ili potvrdu matične općine ili grada o sufinanciranju. Sve potrebne informacije vezane uz upis djeteta mogu se dobiti na tel: 049 341 143. Rezultati će biti objavljeni na oglasnoj ploči i web stranici vrtića u roku 15 dana od krajnjeg roka podnošenja zahtjeva.

 


Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni i poledica. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Podsjećamo vozače motornih ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program