Prethodni članak
Sljedeći članak

After summer minglanje


Nakon prošlogodišnje izvrsne posjećenosti „After summer minglanja“ Humska udruga mladih i Udruga „Mala sredina“ pripremaju drugo izdanje ove zabavne manifestacije koja ima za cilj okupiti mlade obitelji i ponuditi raznolik sadržaj za djecu i odrasle.

[sliak2]

Posljednje subote u kolovozu, od 17 sati, u parku kod škole u Humu na Sutli djeca će se, uoči početka još jedne školske godine, moći zabaviti uz napuhance, facepainting, klauna Balonka, frizure i tetovaže, a roditelji opustiti uz glazbu i bogatu ugostiteljsku ponudu. Glazbeni program započinje prva DJ-ica iz Huma na Sutli - CHЯIS SHΞLУ ᴰᴶ koja vrti samo dobre stvari, a od 19.00 sati nastavlja ga popularni ToMa koji će izvesti neke od najvećih domaćih i stranih uspješnica.

Svi će i ovoga puta moći sudjelovati u tomboli i osvojiti neku od vrijednih nagrada. Kutak pod nazivom „Zdrava&Fit“ osmišljen je s ciljem da potakne na brigu o zdravlju stoga će iskusne trenerice Ana Tomac i Marija Ivić poznatije kao Girly Fitness dati savjete o pravilnoj prehrani i vježbanju, a Oriflame stručnjak za njegu kože će svim zainteresiranima napraviti dubinsku analizu kože lica.

Kako bi se zabilježili najljepši trenutci, a posjetitelji ponijeli kući uspomenu na ovo nezaboravno iskustvo, u parku će biti postavljen photobooth. Pokrovitelj događanja je Općina Hum na Sutli. Dođite i zabavite se u Humu na Sutli 26. kolovoza 2023. od 17 sati!, pozivaju organizatori.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook