Prethodni članak
Sljedeći članak

19. županijska manifestacija ''Advent u Zagorju''


Pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, DPK „Zeleni bregi“ Pregrada i Udruga „Onkološki pacijent“, iz Huma na Sutli, uoči prvog dana Adventa organiziraju 19. županijsku manifestaciju „ADVENT U ZAGORJU“, uz obred paljenja prve županijske adventske svijeće.

Ovogodišnja prikupljena sredstva namijenjena su Udruzi „Onkološki pacijent“ iz Huma na Sutli, a upotrijebit će se za pokretanje edukativne medijske kampanje pod nazivom „Rak nije mrak“, što uključuje edukativne radio-emisije i tiskane objave o malignim bolestima i njihovim posljedicama na obitelj i društvo u cjelini, te kako smanjiti rizik od ove pošasti modernog vremena.

U ovogodišnjem kulturno-umjetničkom programu, u subotu, 26. studenoga, s početkom u 17 sati, u kinodvorani u Humu na Sutli, nastupit će: Pjevački zbor KUD-a ILIRCI, KRAPINA, Ženska vokalna skupina LIRE, ĐURMANEC, Pjevački zbor KUD-a RIKARD JORGOVANIĆ, Ženski vokalni ansambl SOTELIA, KRISTINA TEPEŠ, te KARLA i LORA MIKLAUŽIĆ, dok se zajednički domjenak priprema na platou ispred kinodvorane uz prigodni glazbeni program.

Humanitarna bon-ulaznica po cijeni od 30 kuna može se, od utorka, 22. studenoga, nabaviti u restoranu «Iva» i Općinskoj knjižnici u Humu na Sutli. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da se pridruže!

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook