Prethodni članak
Sljedeći članak

‘HRAŠĆINA U OKU’: Odabrane pobjedničke fotografije foto - natječaja

Dodjela nagrada i priznanja održat će se 9. prosinca, u okviru Adventa u Trgovišću i nakon paljenja druge adventske svijeće


 Sedmi po redu foto - natječaj "Hrašćina u oku" trajao je od 15.1. do 15.10. 2023. godine, a prijavilo se 10 autora s ukupno 27 fotografija na temu posebnih i rijetkih trenutaka koje priroda stvara i oduševljava u hrašćinskom kraju. Tročlano povjerenstvo u sastavu Višnja Čopor, Viktorija Žunec i Lucija Kranjec izabralo je tri fotografije čiji se autori nagrađuju s 50 € za prvo, 40 € za drugo i 30 € za treće mjesto te odredilo još 21 fotografiju koje će zajedno s nagrađenima biti tiskane na kalendaru Kluba ljubitelja zavičajne baštine Hrašćina za 2024. godinu.

Povjerenstvo je izabralo fotografije u skladu s propozicijama natječaja i rukovodeći se kvalitetom prezentacije teme i konteksta, tehničkom kvalitetom, sadržajnošću, vizualnim identitetom, idejom i umjetničkim dojmom fotografije.

Tako je prvu nagradu osvojila Brigita Vrbanec, druga je pripala Dori Kranjec, a treća Josipi Kocman Grošinić. Priznanja dobivaju svi sudionici natječaja: Josipa Kocman Grošinić, Dora Kranjec, Lana Krištić, Ljubica Mikulčić, Iva Šmit, Jagoda Šmit, Valerio Švec, Nino Uzelac, Brigita Vrbanec i Ljubica Vuk Šavorić. Dodjela nagrada i priznanja održat će se 9. prosinca, u okviru Adventa u Trgovišću i nakon paljenja druge adventske svijeće. 

Još članaka iz "Hrašćina"

Facebook