Prethodni članak
Sljedeći članak

Zamjenik načelnika Gornje Stubice Vladimir Škvorc kandidirat će se za načelnika kao nezavisni kandidat

'Želim biti načelnik koji će raditi u Općini i biti dostupan mještanima Gornje Stubice u rješavanju njihovih problema koji se tiču lokalne samouprave. Poznajem problematiku svakog naselja i zaseoka Općine te radom na terenu i u suradnji s Općinskim vijećem i mjesnim odborima rješavat ćemo komunalne i druge probleme. Primit ću, saslušati i pokušati pomoći svakom mještaninu Gornje Stubice ako je to moguće, kaže Škvorc


Kao što je i najavio, zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc kandidirat će se na predstojećim lokalnim izborima kao nezavisni kandidat za načelnika Općine Gornja Stubica. Njegovu kandidaturu podržavaju općinske organizacije SDP-a i HSU-a u Gornjoj Stubici te će kao nezavisni kandidat biti nositelj njihove Kandidacijske Liste za Općinsko vijeće.
'Želim biti načelnik koji će raditi u Općini i biti dostupan mještanima Gornje Stubice u rješavanju njihovih problema koji se tiču lokalne samouprave. Poznajem problematiku svakog naselja i zaseoka Općine te radom na terenu i u suradnji s Općinskim vijećem i mjesnim odborima rješavat ćemo komunalne i druge probleme. Primit ću, saslušati i pokušati pomoći svakom mještaninu Gornje Stubice ako je to moguće.
Biti ću načelnik koji će Općinsko vijeće potpuno i pravodobno informirati o svojem radu ne samo kroz Izvješće, već na svakoj Sjednici te zajedno s Vijećem donositi Odluke od interesa za Gornju Stubicu i njene stanovnike, kazao je Škvorc.
U narednom periodu održat će se predstavljanje moje kandidature, konkretnog programa, zatim predstavljanje ljudi iz SDP-a i HSU-a koji će biti na Kandidacijskoj Listi za Općinsko vijeće te drugih stranaka koje djeluju na području Općine, a koje podržavaju moju kandidaturu, rekao je Škvorc.
Vladimir Škvorc, Gornjostubičanec, rođen je 02.12.1983.g. Odrastao je i živi u naselju Dubovec u Gornjoj Stubici. Nakon završetka Srednje upravno pravne škole u Zlataru, upisuje i završava Upravni studij u Zagrebu te stječe naziv upravni pravnik, tj. prvostupnik javne uprave. Položio je Državni stručni ispit u Ministarstvu pravosuđa i uprave. Radio je u Općini Bedekovčina, u mandatu 2009. – 2013. općinski je vijećnik u Općinskom vijeću Općine Gornja Stubica, zatim u mandatu 2013. – 2017. zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica te u mandatu 2017. – 2021. isto zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica. Svoju dužnost od 2013.g. obavlja profesionalno.

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook

Za sve skupine vozila otvoreni su: -autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (od 05:46 sati); -autocesta A6 Rijeka-Zagreb; -DC1 Karlovac-Gračac-Knin i stara cesta kroz Gorski kotar-DC3; -Krčki i Paški most; -DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; -Ja...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program