Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite svoje radove: Otvoren natječaj za duhovni recital


Župa sv. Jurja mučenika, Gornja Stubica i Gornjostubička udruga Lipin cviet raspisali su natječaj za 13. međunarodni književni susret Recital 'Srce Isusa i Marije'.

Na natječaju mogu sudjelovati autori s najviše tri do sada neobjavljena rada (pjesme i promišljanja) kršćanske tematike - Bog, molitva, Crkva i vjera, na hrvatskom jeziku (štokavskom i kajkavskom narječju), pisani na latinici.

Radovi moraju biti pisani na računalu, isključivo u programu „Microsoft Word“. Radove u formatu PDF-a i fotografija ne zaprimamo. Pjesme pisane u stihu mogu imati najviše 27 redaka (plus naslov), a pjesme pisane u prozi i promišljanja mogu imati najviše 300 riječi.

Obvezno navesti: ime i prezime autora, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte (e-pošta).

Rok za slanje radova - 1. lipnja 2024. godine.

Radove je potrebno dostaviti na e-poštu: [email protected]

Zaprimljeni se radovi ne vraćaju i ne nagrađuju, već se odabiru za objavu u Zborniku i javno čitanje. Radove odabiru tričlana izbornog  povjerenstva. Rezultati natječaja bit će objavljeni krajem mjeseca lipnja na službenoj facebook stranici Gornjostubička udruga Lipin cviet te poslani svim autorima, koji su sudjelovali na natječaju, putem elektroničke pošte.

Recital će se održati u nedjelju, 11. kolovoza, kod  kapele sv. Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na broj: 092 20 50 998.

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook