Prethodni članak
Sljedeći članak

Legenda hrvatskog nogometa dolazi u Gupčev kraj, dođite na druženje uz promociju knjige


Općina Gornja Stubica i NK Matija Gubec pozivaju vas na promociju hit biografije legende hrvatskog nogometa, Velimira Zajeca.

Knjiga je dosad prodana u više od dvije tisuće primjeraka i pobrala je brojne komplimente sportske, ali i šire javnosti.

“Ovo je dio nove, jesenske turneje u kojoj ćemo obići nekoliko gradova u okolici Zagreba koji su poznati kao Dinamove utvrde. Drago mi je da ipak dolazimo i u Stubicu jer u ovoj sredini svi vole Dinamo što se uvjerim svaki puta kad dođem u Zagorje na druženje s mojim prijateljima. Prije nekoliko mjeseci smo imali promocije po Slavoniji i bilo je sjajno, uživao sam razgovarajući s Dinamovcima, podsjetili su me na brojne epizode iz igračke i trenerske karijere koja sam već zaboravio. Ono kaj mi je bilo još bolje su pitanja klinaca iz publike na promocijama i zato pozivam sve da dovedu svoju djecu, nove generacije Dinamovaca”, najavio je Zajec svoj dolazak u Stubicu.

Uz Zeku će o knjizi govoriti i njen autor, nekadašnji novinar i TV voditelj Sanjin Španović, a nakon promocije, Zajec će svima prisutnima potpisivati primjerke knjige, koja će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 40 eura te se slikati s obožavateljima.

Promocija će se održati u Restoranu Rody u Gornjoj Stubici, ove srijede, 18. listopada u 19 sati. Ulaz je potpuno slobodan za sve.

 

 

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook