Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Valentinovo za pamćenje: Prvim nastupom nakon pobjede, Martin 'The Voice' oduševio Zabočane


Novi hrvatski The Voice Martin Kosovec, mladić koji je svojim pjevanjem i nastupima u popularnom televizijskom natjecanju The Voice oduševio cijelu Hrvatsku, osvojio je jučer Zabočane.

Martin je nastupio kao poseban gost glazbeno – poetske večeri povodom Valentinova u Kino dvorani u Zaboku.

Otkrio nam je kako je Zabok imao tu privilegiju da bude prvo mjesto u kojem je javno nastupao nakon pobjede u The Voiceu. – Nisam imao nastupe u međuvremenu, ponuda je bilo, ali dosta toga sam morao otkazati i odgoditi, jer ne bih stigao. Moram maturirati i upisati fakultet, to mi je jedan od prioriteta – rekao je Martin za zagorje.com.

Kaže i kako se dojmovi od finalne emisije i pobjede još uvijek nisu slegli, ali ni interes ljudi. Ipak, kaže, uspijeva držati sve konce pod kontrolom.

Zbog čega je Martin uspio osvojiti tolika srca i naklonost gledatelja, koji su mu u finalnoj emisiji poklonili iznimno velik broj glasova, zahvaljujući kojima je odnio pobjedu, uvjerila se jučer i zabočka publika i to uživo.

Ovaj mladi glazbenik, podrijetlom iz Konjščine, izveo je nekoliko pjesama, a publika mu nije prestajala pljeskati. Upitali smo ga i kakav je osjećaj nastupati ovako pred publikom, drugačijom od one u studiju. – Na televiziji je sve to isplanirano. Ima svoje pluseve, ali i minuse, obzirom da je sve inscenirano, pa izgubi tu neku posebnu čar i duh, kakav ima nastup uživo. Ovdje je to drugačije. Nije opuštenije, jer je nastup uživo i treba sve napraviti kako treba. No, s druge strane, bolje je, jer kad se ostvari kontakt s publikom sve je jednostavnije – kaže Martin, dodavši kako ima puno ambicija, ali među njima je i glazba i nastupi uživo.

U njegove uspjehe ne sumnjamo ni malo, posebno one glazbene. Svoje je zagorske korijene i ljubav prema kaju pokazao i jučer, kada je izveo 'Suzu za zagorske brege', zajedno sa ocem, Martinom Kosovcem i Zoranom Mišolonginom, ali i mnogobrojnom publikom.

Koncertno – poetsku večer pod nazivom 'Svim divnim ženama' započeli su trio 'Duo'. Snage su udružila tri vrsna umjetnika:  Zoran Mišolongin, tekstopisac, kantautor, skladatelj, gitarist, izvođač, producent i autor brojnih hitova), zatim Mladen Kosovec, multiinstrumentalist, skladatelj i aranžer te stalni član ansambla Lado i Nikola Kristić, dugogodišnji novinar i urednik, pjesnik i interpret.

Pripremili su glazbeno – poetski koncert u znaku ljubavi. Poznate skladbe koje veličaju ljubavi izveli su Mišolongin i Kosovec, dok je Kristić iznio najpoznatije svjetske i domaće stihove o ljubavi. – Ovo je prvi puta da smo se sastali i nastupili u ovom sastavu, Zoran Mišolongin, Mladen Kosovec i ja sa stihovima, a Martin kao šlag na tortu. Htjeli smo napraviti koncert koji će izazvati emocije kod publike, protkan poezijom, glazbom i dobrim emocijama i nadam se da smo u tome uspjeli – rekao je Nikola Kristić, dodavši kako se nada da je to tek početak suradnje i nastupa tria 'Duo'.

Koliko je publika željna ovakvih nastupa i večeri uz odličnu poeziju i glazbu, dokazano je jučer, kada se ovu ekipu nekoliko puta pozivalo na bis.

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook