Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Fresh bend predstavio prvijenac: 'Vjerujemo da će se pjesma dopasti budućim mladencima'


Ljubavnom pjesmom 'Hvala nebu', koja je jučer po prvi puta puštena u javnost, publici se odlučio predstaviti Fresh bend.

Petorka iskusnih zagorskig glazbenika, koju čine Krešo (pjevač), Karlo (klavijature), Siniša (gitara), Dominik (bas) i Karlo (bubnjevi) zasigurno je već dobro poznata zagorskoj javnosti, ali i šire, obzirom da Fresh bend svira nešto više od godinu dana, pa su ih upoznali već i brojni mladenci, ali i mnogi drugi koji su se susreli s njima na privatnim ili javnim svirkama.

No, dečki su početak ove godine iskoristiti za predstavljanje svoje prve pjesme, zajedno sa spotom. Obzirom da se radi o ljubavnoj pjesmi, promocija javnosti odrađena je jučer, na Dan zaljubljenih.

Tekst za pjesmu 'Hvala nebu' napisao je Željko Pavičić, a aranžman i snimanje napravio je Davor Totović, u studiju Kasandra. – Pjesma nam se jako dopala i vjerujem da će se dopasti mnogima, osobito budućim mladencima. Ciljali smo i na to da to bude pjesma koja će ostati popularna, koja se neće zaboraviti – otkrio nam je Krešo Šaronja, pjevač Fresh benda.

Za pjesmu je snimljen i spot, za što se pobrinuo Rikard Jadan. U prekrasnoj zimskoj idili Sljemena, glavne uloge 'odigrali' su budući mladenci. – Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu, kako pjesmi, tako i spotu, sve je bilo tako dobro da se nadamo budućoj suradnji – kaže još Krešo.

Fresh bend nakon Uskrsa sa svirkama kreće 'punom parom'. Dogovorene su brojne svadbe, ali i firme, a u planu su već i neke maturalne večeri. – Ljudi su jako željni veselja, što se izuzetno osjeća u zadnje vrijeme, pa se sve više za razne prigode angažiraju bendovi. Tako da će ove godine biti radno, no nama glazbenicima itekako bolje paše to, nego ono vrijeme korone i velika pauza – zaključio je Krešo, ali je dodao kako, uza gaže koje su dogovorene, rade i na ljetnom hitu.

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook