Prethodni članak
Sljedeći članak

[NASTAVLJA SE LJETO U ORŠIĆU] Publici odličnu blues večer priredio naš poznati usnoharmonikaš Krešo Oremuš, a večeras stiže Zsa Zsa

Koncert na otvorenom večeras počinje u 21 sat


Ljeto u Oršiću nastavljeno je i jučer, koncertom našeg poznatog usnoharmonikaša Kreše Oremuša i Bee Sharp Banda.

Oremuš, koji je posljednjih godina stalni gost na ovoj manifestaciji, s bendom je oduševio publiku koja se okupila u intimnoj atmosferi zatvorenog prostora dvorca Oršić, obzirom da vrijeme jučer nije išlo na ruku organizatorima.

Inače, Krešo Oremuš prošle je godine dobio nagradu za poseban doprinos hrvatskoj blues sceni, što i ne čudi, obzirom da je ostvario brojne suradnje s brojnim poznatim imenima ne samo domaće, već i svjetske blues i rock scene.

Sviranje je za mene gušt. Za mene je muzika živa, takvom ju gledam i smatram i mislim da kad netko želi čuti pravu glazbu, mora doći na mjesto gdje se ona održava i doživjeti ju – rekao je prilikom dobivanja te nagrade Oremuš za naš portal. Tako je bilo i jučer, kada je Oremuš svojoj publici ponovo priredio jednu odličnu glazbenu priču.

Manifestacija Ljeto u Oršiću i večeras nudi jednu posebnu poslasticu. Koncert će održati Zsa Zsa, hrvatska pop pjevačica koja je popularnost stekla glazbenim duetima s Damirom Kedžom i Vannom. Organizatori poručuju kako će se, zbog najavljenog lijepog vremena, večerašnji koncert održati na otvorenom, a karte se mogu kupiti na ulazu.

Želite li provjeriti što je Zsa Zsa pripremila za zagorsku publiku i uživati u još jednoj dobroj glazbenoj večeri, dođite u dvorac Orpić u Gornju Stubicu, večeras od 21 sat.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program