Prethodni članak
Sljedeći članak

Naša poznata zagorska pjevačica ima novi spot


Nakon što je prošle godine obnovila svoju suradnju sa Croatiom Records, potpisom novog petogodišnjeg ugovora, krapinska pjevačica Gordana Ivanjek Tušek promovira drugi singl i spot. 

Riječ je o popevki „Moram ti reči“  koju je na vlastiti tekst skladao njezin suprug Žarko Tušek.

Skladba i izvedba na prošlogodišnjem Krapinskom festivalu pobudili su  pozornost modernim pop zvukom s elementima domaće kajkavske lirike. Autor je aranžmana Toni Eterović, a produkciju spota potpisuje Velimir Crljić (Doktor Oga) koji u novije vrijeme prati nekoliko glazbenica, među ostalim Miju Dimšić i Domenicu.

Gordana će u nedjelju, 16. lipnja , nastupiti na 31. Glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači, skladbom Tonija Eterovića na tekst Radovana Novine „Podravska leta“. Tako će se Gordana ponovno malo vratiti   tamburaškoj glazbi koja je obilježila njezine glazbene početke, ali kojom se i danas kontinuirano bavi. Kako su izabrane popevke i za ovogodišnji Krapinski festival, znano je da će pjevati popevku svojega supruga, pod radnim naslovom  „Da l' se zmisliš“.  

U  pripremi je i novi singl s popevkom s ovogodišnjega Krapinskoga festivala, koji, za razliku od spomenutoga, neće čekati gotovo godinu dana do izlaska. Supružnici Ivanjek-Tušek najavljuju i izlazak albuma.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook