Prethodni članak
Sljedeći članak

BRAVO: Poznati Zagorec ušao u TOP 12 u Superstaru


Žiri Superstara sinoć je odabrao 12 kandidata koji idu u finale, a među njima je i Dino Miklaužić iz Huma na Sutli, pobjednik druge sezone dječjeg glazbenog showa Zvjezdice (2016.). Uz njega, u TOP 12 plasirao se i Toni Peruško, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Karla Jerković, Ivan Vidović, Anatalia Filmone, Luka Veljković, Mia Ribić, David Amaro, Lana Mandarić, Vanesa Kralj i Andrea Jelonjić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Nakon audicija tijekom kojih je žiri poslušao tisuće kandidata, sto najboljih ušlo je u drugu fazu natjecanja. U recallu su se borili za prolazak u daljnju fazu natjecanja, a u konačnici su se Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković odlučili za 12 najboljih kandidata - koji će se za titulu Superstara, ali i nagradu od 50 tisuća eura, boriti u emisijama uživo.

Bilo je i suza. Tijekom druge faze natjecanja grupa Five Directions samopouzdano je stigla pred žiri. Pred Severinom, Tončijem, Nikom i Filipom izveli su hit Story of my Life grupe One Direction. Severina se naposljetku rasplakala, a oduševljen je bio i Filip.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

- Kada se bira blockbuster sa superherojima, ovako se biraju likovi. Rasplakali ste mi Seve, Niku zamalo - dodao je.

- Ja sam sretna kad vidim ovako mlade ljude koji vole to što rade i koji to rade sa srcem. Vaše energije su me podsjetile da je ovo najljepši posao na svijetu i hvala vam - dodala je Severina.

Potom je Nika Turković grupi priopćila da su baš svi prošli - Anatalia Filmone, Mia Ribić, Ivan Vidović, Luka Veljković i Dino Miklaužić.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook