Prethodni članak
Sljedeći članak

Humnčan Dino Miklaužić pobjednik Zvjezdica!

Desetogodišnjak iz Huma na Sutli pomeo je konkurenciju u finalu i postao druga hrvatska Zvjezdica. Čestitamo!


Među više od tisuću djece koja su se prijavila na sve popularniji RTL – ov show Zvjezdice, Dino Miklaužić iz Huma na Sutli postao je druga hrvatska Zvjezdica. U prvom dijelu natjecanja, Dino je oduševio žiri izvedbom Massimove pjesme ''Stranac u noći'', koju je već pjevao u dosadašnjem tijeku natjecanja. Posebno ih je iznenadila improvizacija koju je mali pjevač sam osmislio. Iako je Dino skromno rekao kako je nastup bio O.K., peteročlani žiri složio se kako im se naježila kosa na glavi od ugode dok su ga slušali. ''Dino, ti nisi normalan danas'', komentirao je Zdravko Šljivac njegovu izvedbu, dodavši kako jedva čeka čuti drugi nastup našeg malog Zagorca.

Nakon glasovanja žirija, Dino je prošao među troje natjecatelja u a capella dio natjecanja, gdje se, još jednom kao pravi Zagorec, predstavio ''Suzom za zagorske brege''. Ovog puta nakon a capella dijela nije bilo ispadanja već samo bodovanje, a u samom finalu večerašnje emisije, gdje su se našle i dvije djevojčice Sara Andrić i Ema Uvalić, Dini je pobjedu donijela jedna od najvećih balada svih vremena s ovih prostora, ''Ti si mi u krvi'', kojom je izazvao suze žiriju, ali i ovacije publike u studiju. Predsjednik žirija Enis Bešlagić istaknuo koliko Dino daje sebe i koliko emocija u svojim nastupima iznosi. 

Fenomenalnim izvedbama tijekom čitavog showa Dino je u potpunosti zaslužio ponijeti titulu Zvjezdice i učinio Zagorje ponosnim. Dino čestitamo! 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook