Prethodni članak
Sljedeći članak

Prošli tjedan pušten u funkciju vodoopskrbni sustav Gornji Macelj

Vrijednost predmetnih radova na izgradnji sustava iznosila je 1.071.890,84 kune sa PDV-om, od čega su Hrvatske vode sufinancirale 80%, a Općina Đurmanec 20% vrijednosti radova


Sukladno ugovornim rokovima, ali i obećanju investitora i izvođača da će radovi biti završeni do kraja godine, prošli tjedan je pušten u funkciju vodoopskrbni sustav „visoke zone“ Gornji Macelj, za zaselke Toplaki i Topolovci (iznad groblja u Gornjem Maclju), izgradnjom kojeg je svim mještanima Gornjeg Maclja omogućeno priključenje na javnu vodoopskrbnu mrežu i čijim je završetkom cjelokupno područje općine Đurmanec, bar što se obiteljskih domaćinstava tiče 99,9 % pokriveno javnom vodoopskrbnom mrežom.

 

Nakon izvršenih ispitivanja i dezinfekcije sustava, sustav su službeno otvorili predstavnici Općine Đurmanec na čelu sa načelnikom Općine g. Damirom Beloševićem i predstavnici javnog isporučitelja „KRAKOM-VODOOPSKRBA I ODVODNJA“ d.o.o. Krapina te predstavnici izvođača, tvrtke „GRADEX & CO“ d.o.o. iz Zaboka.

 

Podsjetimo, vrijednost predmetnih radova na izgradnji sustava iznosila je 1.071.890,84 kune sa PDV-om, od čega su Hrvatske vode sufinancirale 80%, a Općina Đurmanec 20% vrijednosti radova.

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u Gorskom kotaru. Pojačan je promet na gradskim prometnicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi.  A1 Zagreb-Split-Ploče: -zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program