Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte kako teku radovi na izgradnji dječjeg vrtića u Đurmancu

Završeni su radovi na postavi termoizolacije vanjskih zidova i završnog sloja fasade, u samom objektu su u tijeku završni obrtnički radovi, izvedeni su svi priključci komunalne infrastrukture te su u tijeku radovi na uređenju oko objekta


Prošli tjedan na gradilištu objekta dječjeg vrtića u Đurmancu započeli su radovi na bušenju rupa za ugradnju geotermalnih sondi na dubinu od 100 m, s obzirom da je predviđeno podno grijanje u cijelom dječjem vrtiću, a kao glavni energent koristi se energija zemlje (dizalice topline).

 

Radovi se izvode u skladu sa ugovornim rokovima i terminskim planom, završeni su radovi na postavi termoizolacije vanjskih zidova i završnog sloja fasade, u samom objektu su u tijeku završni obrtnički radovi, izvedeni su svi priključci komunalne infrastrukture te su u tijeku radovi na uređenju oko objekta.

 

Podsjetimo, izgradnja dječjeg vrtića u Đurmancu sufinancirana sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u sklopu Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014-2020, Podmjera 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, tipa operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

 

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program