Prethodni članak
Sljedeći članak

Za djecu ove godine pripremili brojne atraktivne sadržaje


Društvo Naša djeca Donja Stubica s brojnim je aktivnostima krenulo punom parom već s početkom godine. Tako su nedavno organizirali ples pod maskama nazvan Mask'n'bal, koji je nastao kao rezultat dječjih potreba i želja, ali i upita roditelja željnih druženja i aktivnosti za svoju djecu. Ovo je prigodno druženje organizirano na sam fašnik u velikoj dvorani Parka za ekstremne sportove Polygon gdje ih je dočekala vesela glazba i svjetlosni show te animatori koji su sa njima plesali i pjevali. Organizirane su svakojake igre, ali i nagrade.

-Roditelji nas puno traže da djeci organiziramo zabavne i rekreativne  sadržaje kako bi što više vremena proveli družeći se i socijalizirajući se, naročito djeca koja ne pohađaju dječje vrtiće ili malu školu – istaknula je Božica Babić, predsjednica Društva Naša djeca Donja Stubica.

Rekla je i kako se čeka završetak zime i lijepi proljetni dani kako bi započeli s provedbom rekreativnih programa i dječjih igara na otvorenom, kako bi djeca što više boravila na svježem zraku i bavila se aktivnostima, a što manje pred mobitelima i ekranima.

Stoga su iz DND – a najavili skorašnje tematske Uskrsne radionice za najmlađe, dok oni malo stariji s roditeljima već pripremaju prigodne ukrase od drva, koji se izrađuju na kreativnim radionicama sa drvom u suradnji sa Multimedijalnim centrom STUB-KLUB.

Jednom mjesečno organizirat će se i filmske projekcije uz nezaobilazne dugometražne crtiće,  a u planu je i nova dječja predstava u suradnji sa talentiranom mladom pjesnikinjom i interpretatoricom Magdalenom Blagec, koja je već oduševila predstavom 'Šuma Striborova' krajem godine.

-Na ovaj način Društvo Naša djeca Donja Stubica želi dugoročno mamiti dječje osmijehe na licima svojih članova, ali i druge djece iz stubičkog kraja kojima će ove aktivnosti pospješiti i uljepšati zdravo odrastanje u zajednici, a svi zainteresirani roditelji koji žele sudjelovati u aktivnostima DND-a mogu se uključiti prateći društvene mreže ili se javiti u DND u Topličku 7 u Donjoj Stubici – kažu iz DND – a.

 

 

 

 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook