Prethodni članak
Sljedeći članak

Slijedi pravi spektakl: Stubičke mažoretkinje Shelly bit će domaćin Svjetskog mažoret natjecanja


Stubičke mažoretkinje Shelly bit će domaćini prestižnog Svjetskog mažoret natjecanja 2023., u partnerstvu i pod okriljem Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske.

Natjecanje će se održati 19. studenoga u sportskoj dvorani Donje Stubice, a okupit će iznimne mažoretkinje i timove iz različitih dijelova svijeta, uključujući zemlje poput Ukrajine, Poljske, Slovačke i Italije. Udruga "Stubičke mažoretkinje Shelly," s predsjednicom Valentinom Vuksan, koja također djeluje kao trenerica s Teom Tomaševski, broji pet godina iskustva na području stubičkog kraja i igra ključnu ulogu u organizaciji ovog natjecanja.

Osim što će ovo natjecanje okupiti iznimne mažoretkinje i timove iz cijelog svijeta, također će predstaviti talentirane djevojke i djevojčice iz Donje Stubice i okolice. - Ovo natjecanje predstavlja vrhunac našeg rada i predanosti. Kroz godine truda radile smo s ovim talentiranim djevojkama i djevojčicama kako bismo ih pripremile za ovu veliku priliku. Ponosne smo na njih i na sve što su postigle. Zahvaljujemo svim sponzorima, gradu Donja Stubica i svima koji su nas podržali u ovom putovanju. Očekujemo nevjerojatne izvedbe na Svjetskom mažoret natjecanju i nadamo se da će publika uživati u svakom trenutku – rekle su trenerice te zahvalile Gradu Donja Stubica te brojnim sponzorima na podršci u organizaciji ovog natjecanje, a ujedno pozvale sve zainteresirane da dođu na natjecanje i uživaju u spektaklu kojega se pripremiti brojne mažoretkinje iz raznih krajeva svijeta.

 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook