Prethodni članak
Sljedeći članak

Nagrađene najbolje maske na stubičkom Mask'n'ballu


Već drugu godinu zaredom Društvo Naša djeca Donja Stubica organizira ples pod maskama za svoje članove i korisnike, a uvijek su dobrodošla i sva ostala djeca stubičkog kraja.

I ove godine je kostimirana zabava organizirana u velikoj dvorani Parka za ekstremne sportove Polygon u Kolodvorskoj 16, a sva djeca imala su osvježenja od sokova do raznih grickalica.

Svi su se zabavljali uz razne domaće i strane tematske hitove koje je puštao D.J. Zvonček koji je ujedno bio i glavni animator za sve aktivnosti. A sadržaja nije nedostajalo; od raznih plesova na poznate pjesme do igri sa balonima i igri plesnih stolica u kojima su sudjelovali i veliki i mali.

-Zanimljivo je što poneki roditelji dovedu djecu i onda se vrate po njih za dva sata ili vani pred vratima chilaju sa drugim roditeljima i zabavljaju se na svoj način, no kod nas nastojimo uključiti što više i roditelje, pogotovo u male djece koji trebaju podršku ili sramežljive djece kojima se teže uključiti u pojedine aktivnosti – mišljenja je Božica Babić, predsjednica DND-a Donja Stubica koja aktivno skače s djecom na aktivnostima i moderira pojedine programe udruge.

Upravo se zato Polygon pokazao kao odlično mjesto za mnoge aktivnosti kako u samoj dvorani tako i na površinama na otvorenom gdje se provode igraonice i razna druženja.

Na ovogodišnjem maskenbalu bio je mnogo lijepih upečatljivih maski u kojima su djeca uživala zabavljajući se i plešući, a radni tim DND-a je odabrao najbolje maske koje su osvojili mali Benjamin, Julija, Nora, Korina i Noa, a poklone je osigurao DND Donja Stubica od svojih stalnih partnera i donatora.

 

 

 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook