Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Pogledajte kakve su 'makine' bile na 1. zagorskom Street style showu

Mladi entuzijasti i zaljubljenici u automobile organizirali događanje koje je izazvalo veliki interes posjetitelja


Jedinstveni, 1. Zagorski Street Style show okupio je u subotu u Donjoj Stubici oko 150 primjeraka različitih automobila, odnosno zaljubljenika u VAG automobile iz raznih krajeva Hrvatske.

Neki su potegnuli čak i iz Slovenije i Švicarske, kako bi podržali ovo događanje, koje su organizirali mladi entuzijasti iz Autokluba Vag Zagorje.

– Od prvog dana osnivanja kluba imalo smo ideju za ovakav susret, gdje će svi zaljubljenici u automobile moći prezentirati svoj rad i ono što stvaraju godinama. Odazvao nam se velik broj sudionika i jako smo zadovoljni – rekao nam je Janko Ključarićek ispred organizatora.

Na susretu su se mogli vidjeti neki kultni primjeri japanskih automobila, rijetki primjerci Audija, Volkswagena, Škode, stariji i noviji modeli, na kojima njihovi vlasnici rade već godinama. Održano je i natjecanje u izgledu, preradama, performansama automobila, zvuku i slično, a bila je tu i velika tombola.

– Zahvaljujemo Gradu Donja Stubica što nam je omogućio sponzorstvo za pehare i parking, svim shopovima s autodijelovima koji su nas došli podržati, podijeliti poklone kroz tombolu i pomoći nam da pokrijemo troškove eventa – dodao je Ključarićek.

Bila je ovo prilika za još jedno, ali prvi puta u Zagorju, druženje zaljubljenika u automobile, stoga su mnogi došli u stubički kraj iz okolnih mjesta, ali i šire.

Dečki iz Opel tima Hrvatska dovezli su nekoliko primjeraka automobila svojih članova.

– Brojimo više od 50 članova, i to po cijeloj Hrvatskoj, a ovog puta stigli su članovi iz Zeline, Zagreba i Ivanića. Mi smo se slučajno okupili oko jedne marke vozila i imamo u klubu stare primjerke Opela, ali i novije. Svi nas još gledaju malo čudno, no mi smo, poput bajkera, jedna obitelj, samo novija generacija, a sve nas veže ljubav prema automobilima i prijateljstvo. Tako da palac gore dečkima za organizaciju! – zaključili su sudionici, dodavši kako u klubu imaju i ženske članove i izuzetno im je drago vidjeti da i cure vole 'šerafiti' po autima i biti maske ispod noktiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook