Prethodni članak
Sljedeći članak

Dan žena uz neobičnu izložbu nakita


U galeriji Kulturno-turističko informativnog centra (KTIC) u Donjoj Stubici otvara se spektakularna izložba pod nazivom (NE)OBIČNA IZLOŽBA NAKITA CRNE KRALJICE BY DUDAWITHLOVE.

Autorica izložbe je iznimno talentirana Dubravka Boroša iz Donje Stubice koja unatrag 15 godina izrađuje nakit od inoxa kao iznimno kvalitetnog i cijenjenog materijala, a u okviru svojeg stvaranja uspješno spaja tradicionalni, čak više srednjovjekovni te moderni dizajn. Njezine unikatne radove rado nose „moderne plemkinje“ pa će i na samoj izložbi dio njezinog nakita revijalno pokazati Dubravkine prijateljice i suradnice. U okviru izložbe biti će organizirana i dobrotvorna aukcija čiji prihod će se ići za poticanje dječje kreativnosti i stvaralaštva u okviru Društva Naša djeca Donja Stubica.

Organizator izložbe je Multimedijalni centar STUB-KLUB koji i dalje potiče mlade umjetnike na rad i stvaranje te prezentiranje putem izložbi.

Izložba se otvara u subotu 9. ožujka u 18 sati, a nakon otvorenja moći će se razgledati u narednih tjedan dana na adresi Kulturno-turističko informativnog centra u Topličkoj 7 u radnom vremenu.

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook