Prethodni članak
Sljedeći članak

VELIKA HORVATSKA: U Bazu dolazi Danko Adžić s preko 40 poznatih osoba

Druženje, guštanje, stvaranje doživljaja i spoj ljubavi, obiteljskog posla i tradicije misija je ugostiteljskog objekta koje nosi ime Baza, a nalazi se na samom račvanju Desinića, Pregrade i Tuhlja, u Velikoj Horvatskoj, kojeg je 2020. preuzela Kristina Pečnik. Samo ime nastalo je baš zbog račvanja triju mjesta, a označava mjesto okupljanja, jedinstveni punkt koji nudi raznovrsne sadržaje i aktivnosti koje privlače obitelji, ali i mlade željne zabave.

Vizija obitelji

Baza je osmišljena kao idealno mjesto za obiteljska okupljanja jer tamo roditelji mogu dovesti djecu koja će se zabavljati na igralištu ili skakati na napuhancu, dok oni uživaju u ugostiteljskoj ponudi. Tijekom ljeta planiraju se organizirati razne obiteljske radionice, a novost je i ponuda domaćih autohtonih pića, čime se želi dodatno obogatiti iskustvo gostiju.

Noćni život za mlade

Baza također želi biti popularno odredište za mlade ljude željne dobrog provoda. Petkom i subotom organiziraju se live music i DJ večeri, gdje posjetitelji mogu uživati u raznovrsnoj ponudi koktela i vrhunskoj zabavi. Misija je, kaže nam Pečnik, stvoriti mjesto gdje će se mladi ljudi osjećati dobrodošlo i gdje će rado dolaziti s prijateljima.

Stand-up 

- Nakon prošlogodišnjeg uspjeha sa stand-up nastupom Aleksa Lazića, ove godine nastavljamo u istom duhu. Već ove subote, 22. lipnja, s početkom 21 sat, u Bazi će nastupiti riječki imitator i satiričar Danko Ažić, poznat po imitiranju 40 poznatih osoba – dodaje Pečnik. Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti u Baza caffeu, a očekujte još jednu večer ispunjenu smijehom i zabavom, što je na neki način postalo i zaštitni znak prostora.

Veronikin kraj

- Naša želja je da Baza postane mjesto gdje su Zagorci rado viđeni gosti i da doprinesemo jačanju društvenih aktivnosti u Veronikinom kraju. Uz bogatu ponudu autohtonih proizvoda i pića, težimo stvoriti zajednicu koja se redovito okuplja, druži i uživa u svim čarima našeg kraja – kaže Pečnik. 

Baza je više od kafića – to je mjesto susreta, smijeha i zajedništva. Posjetite ovaj bombončić od birca i doživite sve što je pripremljeno za vas. Baza je tu za vas, vaše obitelji i vaše prijatelje!  Vidimo se na stand up-u by Danko Adžić ove subote od 21 sat. Bit će puno smijeha i zabave, a ulaznice rezervirajte unaprijed.

 

 

@kristinapecnik DANKO AŽIĆ U BAZI SUBOTA/22.06./21 H Jeste li rezervirali svoju kartu?!🤩#@svjetlana zuoanic @Robert Gašpert @Dario ljubić @Filip Županić @Ivan Hercigonja @Kristina Mihalinec @Marko HoRvat @Silvio Valentić @Tina @Anja Postružin @Ana @Dariia @Luka Halužan @Marina Antolić @Nikica Kecur @Franjo Turčić @Valentina Antolić ♬ original sound - kikica

Još članaka iz "Događanja"

Facebook