Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Za kraj školske godine koncert održali učitelji i učenici Glazbene škole Marija Bistrica


Za kraj školske godine u Glazbenoj školi pri OŠ Marija Bistrica, vrlo zanimljiv koncert održan je u Domu kulture u Mariji Bistrici, u srijedu 19. lipnja.

Naime, ovaj puta nisu samo nastupila djeca, tj. polaznici škole, nego i njihovi učitelji. Koncert su otvorili Luka Norac na saksofonu i Branimir Norac na klarinetu, a nakon toga u Triju za flautu, violončelo i klavir oduševili su Ivana Pavlović, Jakov Kunjko i Dina Katnić.

Zatim su nastupili Branimir Norac i Dina Katnić, pa Trio Antun Ivić na klaviru i violinistice Tanja Prgomet i Jelena Lelas. Dina Katnić pratila je na klaviru Jakova Kunjka na violončelu i Luku Norca na saksofonu.

U završnici koncerta nastupile su tri sjajne učenice, koje su završile 6. razred glazbene škole. Ema Runjak na flauti je nastupila u kvartetu sa profesorima Katnić, Kunjko i Prgomet, a orkestar škole pod ravnanjem Antuna Ivića pratio je violinisticu Saru Šagud i flautisticu Klaru Gabud.

Obje su briljirale u svom zadnjem nastupu pred bistričkom publikom kao učenice bistričke glazbene škole, jer će svoj glazbeni put nastaviti u srednjoj glazbenoj školi. Bio je to i zadnji koncert u ovoj školskoj godini Osnovne glazbene škole pri OŠ Marija Bistrica.  

Još članaka iz "Događanja"

Facebook