Prethodni članak
Sljedeći članak

Svetokriški bikeri priredili iznenađenje i donirali 2000 kuna za dječji vrtić

Iako je i sam posjet bikera bio atraktivno iznenađenje, još više su iznenadili vrijednom donacijom od 2000 kuna za svetokriški dječji vrtić


Kao što smo već izvjestili OVDJE, danas se u 'Čarobnoj šumi' u Svetom Križu Začretju održala manifestacija ‘Dan purice i vina uz Špičeka i svetokriške restorane’, a sve u sklopu tradicionalnog festivala 'Prvi glas Zagorja'.

Tijekom popodneva, na iznenađenje svih prisutnih ljubitelja purice z mlinci, 'Čarobnu šumu' posjetili su i svetokriški bikeri iz tamošnjeg motokluba 'Saint Cross Riders', a uz njih su "dojahali" i prijatelji iz nekoliko bikerskih klubova iz Zagorja. Iako je i sam posjet bikera bio atraktivno iznenađenje, još više su iznenadili vrijednom donacijom od 2000 kuna za svetokriški dječji vrtić.

Da podsjetimo, purica z mlinci je danas bila besplatna za sve, a dobrovoljnim donacijama prikupljala su se sredstava za vrtić, pa su lokalni bikeri odlučili podržati ovu inicijativu te s prijateljima i na ovaj način pokazati veliko srce i svoj humanitarni karakter. Inače, ovo nije prvi puta da bikeri svojim dobrovoljnim prilozima pomažu sredini u kojoj žive, a za ovaj put, kažu, odluku o prikupljanju sredstava i donaciji donijeli su poprilično spontano i velik se broj 'Ridera' odazvao ideji vodstva kluba.

Ravnateljica dječjeg vrtića, Martina Jakuš, iskreno se zahvalila na donaciji i u svoje ime i u ime djece koja će se veseliti novim igračkama. Hvale vrijedan potez bikera prepoznat je pred širokim auditorijem te će svakako pozitivno djelovati u pravilnijem poimanju bikera i njihovog načina života. "Veliko hvala, dečki!", poručili su im okupljeni Svetokrišćani.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook