Prethodni članak
Sljedeći članak

'Sumnjivo lice' dolazi u Lobor


Općina Lobor sutra će biti domaćin još jedne zanimljive izvedbe, a ovoga puta riječ je o predstavi „Sumnjivo lice”, u izvedbi teatra Vende Tam iz Marije Bistrice.

Predstava će se održati u utorak 4. lipnja u Društvenom domu Lobor s početkom u 19 sati, a mještani će tako imati priliku gledati zanimljivu komediju u kojoj glume i razni glumci s područja Lobora.Treba napomenuti kako je ulaz na predstavu slobodan, stoga požurite kako biste si osigurali mjesto.

O predstavi

Predstava "Sumnjivo lice" adaptacija je drame pisca Branislava Nušića u kojoj pisac ismijava korumpiranu vlast i nepismenost ljudi na visokim pozicijama. Naime, u malome mjestu pojavljuje se sumnjivo lice te se cijeli aparat lokalne vlasti angažira kako bi ga uhvatili. Naposljetku se doznaje kako se radi o budućem načelnikovom zetu, koji se zbog straha od roditelja buduće supruge, prijavio pod lažnim imenom.

IGRAJU:

Nika Grabušić, Lea Kovačić, Laura Sugnetić, Ema Gospočić, Klara Kurešić, Kornelija Božić, Leona Habazin, Ana Raškaj, Gita Dragčević, Paulina Švaljek, Mia Hajnić, Luka Pugar i Mladen Klobučarić.  Režija: Nevena Vukes, Kostimi: Željka Hubak.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook