Prethodni članak
Sljedeći članak

Prvi puta u Mariji Bistrici: Trail "Za dušu i tijele - Mirko Fulir" u nedjelju 14. studenog


      

Po prvi put u Mariji Bistrici organizirat će se Trail “Za dušu i tijele – Mirko Fulir”, koji je na rasporedu u nedjelju 14. studenog.

Trail nosi naziv po bistričkoj obilaznici “Za dušu i tijele – Mirko Fulir”.  Obilaznicu je osmislio i obilježio Mirko Fulir (1948. – 2009.).

Naziv obilaznice je inspiriran osjećajima i potrebom duše i tijela. Dolazite na ovu obilaznicu da bi prolazeći njome učinili dobro svome tijelu i kao i tisuće drugih našli duševni mir u Svetištu Majke Božje Bistričke. Hodajući obilaznicom, pogledom se osvrnite prema Mariji Bistrici i ostat će vam spoznaja da je ova obilaznica lijek za "dušu i tijele". (Mirko Fulir)

U svom punom obimu duga je 15 km, no trail je predviđen na manjoj dionici od 12,2 km. Start i cilj utrke bit će ispod Bistričke kalvarije, staza je dužine 12.2 km, a vremenski je limit 150 minuta. Utrka će početi u 12.30, a organizatori pozivaju sudionike da dođu sat vremena ranije na preuzimanje startnih brojeva. Kotizacija se neće naplaćivati, a za svakog sudionika osigurani su ručak i piće na cilju. Prijave su završila, a prijavilo se 320 sudionika.

 

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook