Prethodni članak
Sljedeći članak

Koncertne poslastice: Ovog vikenda u Zagorju Damir Urban i Neno Belan


Nakon proteklog tjedna, kada su publiku na manifestaciji 'Ljeto u dvorcu Oršić' oduševile dvije kazališne predstave, a onda, kao šećer na kraju tjedna, koncert Ante Gela, Alena Đurasa i Ive Ajduković, pred nama je još jedan bogati vikend u Oršiću.

Već večeras možete posjetiti otvorenje izložbe 'Josip Krajinić: SPORT U HRVATSKOM ZAGORJU. POVIJEST, TRADICIJA I USPJESI', u Galeriji Muzeja Seljačkih buna u 19 sati. Radi se o izložbi koja donosi pregled povijesti i razvoja sporta u Hrvatskom zagorju, kako amaterskog, tako i profesionalnog, istaknuta društva i klubove te pojedine sportaše. Bit će izloženi brojni predmeti te prezentirana bogata tradicija sporta u Hrvatskom zagorju.

Prava zabava očekuje vas sutra, jer u Oršić dolaze Neno Belan & Fiumensi! Ne sumnjamo u odličnan provod uz najveće hitove jednog od naših najpoznatijih kantautora, koji ove godine slavi i 25 godina djelovanja s Fiumensima.

A onda subota u jedinstvenom ambijentu atrija dvorca Oršić donosi koncert Damir Urbana i njegove glazbene četvorke. Koncert će obuhvatiti sve najveće i najznačajnije klasike kompletne Urbanove karijere, od Laufera do Urban&4, ali i neke rjeđe izvođene skladbe s njegovih brojnih albuma.

Koncerti počinju u 21 sat. Ulaznice su u pretprodaji 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna te ih možete nabaviti na prodajnim mjestima: KTIC (Toplička 7, Donja Stubica, radnim danom 8-15 sati); Dvorac Oršić – Muzej seljačkih buna (Samci 64, Gornja Stubica uto- pet: 9-17 sati, a sub-ned 10-18 sati) i Terme Jezerčica, recepcija vodenog parka (Toplička 80, Donja Stubica, svaki dan 8-21 sati).

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook