Prethodni članak
Sljedeći članak

'Kako druga polovica voli', otkrijte u oroslavskom Domu kulture ove nedjelje


Još nas svega nekoliko dana dijeli od prvog adventskog vikenda i blagdanskog raspoloženja u kojem će uz bogati program u Oroslavju biti održana i hit predstava satiričkog kazališta Kerempuh „Kako druga polovica voli“.

Predstava koja osvaja publiku gdje god je igrana našoj će se publici predstaviti u nedjelju, 3. prosinca s početkom u 18 sati u Domu kulture Oroslavje po cijeni od 8 eura. 

"U suvremenom vodvilju, u brzom ritmu i uz upečatljive karaktere, pred vama će se odviti nevjerojatan niz komičnih obrata i situacija koje će naše junake voditi u sve dublji kaos iz kojeg će uzalud pokušati izvući živu glavu, propadajući sve dublje u živo blato svojih ljubavnih odabira. Ova priča propituje čvrsto zadane društvene norme malograđanskih okvira te njima suprotstavljenu ljubavničku vatru. Mogu li strast i želja opstati u rutini predvidive svakodnevice? Odgovor je da mogu, ali ne nužno prema vlastitom partneru…" 

Ulaznice za predstavu do petka će se moći kupiti u Gradskoj knjižnici Oroslavje, Park Vranyczany 1 u radno vrijeme knjižnice – ponedjeljak i srijeda: 12 – 19 te utorak, četvrtak i petak: 08 – 15 sati. Ukoliko do nedjelje ostane slobodnih mjesta, ulaznice će se prodavati i na dan predstave u Domu kulture Oroslavje prije samog početka.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook