Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: U Hudekovoj bašči slušao se 'The Kazetofon'


U sklopu velike manifestacije ''Ljeto u Mariji Bistrici'', a u organizaciji Udruge ''STAV'' Marija Bistrica, u subotu je u večernjim satima održan koncert grupe The Kazetofon.

Riječ je o grupi poznatog zagorskog instrumentalista, ali i odličnog pjevača, sa zagrebačkom adresom, Mladena Kosovca, čiji je sin Martin Kosovec oduševio Hrvatsku ove godine osvojivši Voice Hrvatska. No, i stariji Kosovec je iznimno kvalitetan glazbenik, godinama zaposlen i u Ansamblu ''Lado'', a kroz svoj band zanimljiva imena The Kazetofon, ostvaruje se i kao izvrstan pjevač.

Koncert je održan u poznatoj Hudekovoj Bašči, na središnjem bistričkom trgu, koja predstavlja sjajnu prirodnu pozornicu za ovakve koncerte. The Kazetofon, na malo drugačiji način donosi obrade poznatih pjesama starijeg datuma, koje smo slušali na kazetofonima, a na ovom je koncertu oduševio publiku, koja je uživala u prekrasnoj ljetnoj večeri i sjajnoj glazbenoj poslastici.

Koncert su potpomogli KZŽ i Općina Marija Bistrica, a prije samog koncerta zahvale je županiji i općini, ali i svima koji su pomogli u realizaciji uputila predsjednica Udruge ''STAV'' Sanja Kovačić. 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook