Prethodni članak
Sljedeći članak

Zaštitari pretukli mladiće u noćnom klubu?

Kriminalističko istraživanje je u tijeku


Sinoć je u noćnom klubu Onyx u Punatu na Krku došlo do tučnjave u kojoj su ozlijeđena četiri Slovenca. U tučnjavi je osim njih sudjelovalo još nekoliko ljudi, a događaj je potvrdila riječka policija, piše Index.

"Sinoć je u ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira, pri čemu su četiri strana državljana, Slovenaca, ozlijeđena i prevezeni su u KBC Rijeka. Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalističko istraživanje i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja", potvrdili su nam u riječkoj policiji.
Iz KBC-a Rijeka potvrdili su nam da su jučer zaprimili četiri Slovenca. "Oni su bili na hitnom traktu, obrađeni su i nakon toga su pušteni. Svi su imali lakše tjelesne ozlijede", rekli su iz riječkog KBC-a.

Na snimci tučnjave, koju su objavili 24sata, vidi se da mladiće tuku zaštitari kluba. Jedan mladić na snimci leži bez svijesti, dok je drugog zaštitar nokautirao s dva udarca. Također se vidi kako jedan od mladića leži u lokvi krvi, a netko ga okreće kako se ne bi ugušio.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook